kindershows, kinderanimatie, seniorenshows, workshop goochelen
FAMILIEFEEST

FAMILIEFEEST

Hoe we van uw familiefeest een onvergetelijk moment maken


Organiseer je een familiefeest met MagicYvo


Samenzijn met je familie betekent toch altijd feest … ! Maar wil je dat feest helemaal compleet maken en zoek je nog iets origineel? Op deze site vind je het allemaal.

LENTE - EN COMMUNIEFEEST

communiefeest

VERJAARDAGSFEEST

verjaardagsfeest

BABYBORREL

babyborrel
workshop goochelen


Workshop goochelen


Ontdek de geheimen van de goochelaar!


Nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de magische wereld van een goochelaar! Eindelijk krijgt u het antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe doe je dat?”.


De workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Spectaculairste Goochelaar Voor Uw Familiefeest Boeken.


Jubileum, communiefeest, verjaardagsfeest of huwelijk ingepland? In de eerste plaats wenst u dat alle gasten zich amuseren?  In dit geval is een goochelaar voor uw familiefeest boeken een heel goed idee! Ten slotte voegt een goochelaar steeds een leuke en magische sfeer toe aan uw feest.


De ervaren goochelaar voor uw feest boeken.


Een geschikte goochelaar boeken voor uw feest kan een hele klus zijn.  Tenslotte moet de act tot de verbeelding spreken van alle leeftijden. Proficiat, uw zoektocht is voorbij!
Door zijn vele jaren ervaring met goochelen op feesten, weet Kim als geen ander zowel jong als oud te boeien. Yvo is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaars voor feesten in België.